XI Скуп привредника и научника СПИН ’17

У четвртак и петак, 09. и 10. новембра 2017. године, у организацији Центра за операциони менаџмент на Факултету организационих наука у Београду одржан је XI Скуп привредника и научника СПИН ’17, на тему „Штедљиво (lean) управљање ресурсима у привреди Републике Србије“.  

Првог дана одржана је церемонија свечаног отварања скупа у току које су поздравне речи учесницима скупа упутили проф. др Милија Сукновић, декан ФОН-а, проф. др Драган Васиљевић, председник Програмског одбора и г-ђа Видосава Џагић из Привредне коморе Србије.

 

 

 

 

 

 

 

У оквиру свечаног отварања СПИН-а 17 пленарна предавања по позиву одржали су проф. др Иван Бекер са Факултета техничких наука у Новом Саду, г-дин Владимир Мартиненко из компаније Хенкел Србија д.о.о. и г-дин Матиц Головшек, директор консултантске куће Lean rešitve d.o.o. из Словеније.

 

 

 

 

 

 

 

 

Свечано отварање скупа завршено је пригодним уметничким наступом Данице Kрстић и њених колегиница са Факултета музичке уметности у Београду.

Наставак рада, као и други радни дан скупа обележила су излагања радова по секцијама.

Другог дана скупа одржан је и округли сто на тему „Lean poslovna praksa: iskustva iz Srbije i regiona“  у коме су учествовали представници привреде, академске заједнице и консултантског сектора. Учесници округлог стола су разменили искуства у погледу имплементације пословног концепта lean у земљи и региону, а са циљем даљег унапређења пословних процеса и перформанси српских компанија.

This entry was posted in Početna. Bookmark the permalink.